Who knows

Un dia et lleves, i dius que quina merda. Que cal que canviïs moltes coses. I ahir també et vas llevar pensant això. I abans d’ahir. I estàs en una etapa de confusió, a la teva vida. No t’agrada la teva habitació; no et flipa la feina que fas i fa temps que no trobes ningú que t’apassioni (i que aquest sentiment duri més de dues setmanes); ja no escrius; tens mitxel·lins i, malgrat que, des de temps immemorials dius que et posaràs a fer esport per estar en forma, no ho fas. A l’iPod hi sona la mateixa música, arrossegues la mateixa novel·la des de fot mesos i fot anys que dius que això no pot continuar. Però res no canvia. Només l’armari, quan t’armes de paciència i l’endreces i canvies la roba al compàs del canvi de les estacions. Però ja està.

I mires els altres. Uns s’enamoren. Uns se’n van a viure junts. L’altre se’n va de viatge a Sudamèrica sense data de tornada; l’altre, cap a l’Àsia. I tu segueixes igual, però potser més grisa, i més morta. I no saps què és el que podria fer reviure aquell sentiment de passió que senties quan et vas enamorar, o quan vas tornar a estudiar, per exemple, i que només revius quan vas en bici i et poses la música (la de sempre, clar!) a tota pastilla, o quan algú et parla de viatges, o veus alguna foto excepcional que algun dia t’agradaria poder signar…

Potser el problema és que cerco una excepcionalitat que no existeix? Potser, com diu aquell capullo de qui creia que em podria enamorar (i en qui, malauradament, encara penso a estones), el meu problema és que tinc massa expectatives. Potser no hauria d’esperar res, i que, per això mateix, tot allò que arribés de nou seria, per definició, inesperat i, per tant, increïblement benvingut i sorprenent. Who knows.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s